Bemutatkozás

Családunk a nyomdaipari tevékenységet még 1923-ban kezdte. Akkor Nagyszüleink, a hajdúnánási Katona Nyomdában tulajdonosaként és alapítójaként, rotációs magasnyomó gépeken újságokkal és egyéb papíripari termékekkel látták el Hajdúbihar megye és Debrecen területét.

Speciálisan, csomagolóanyagok flexografikus nyomtatásával cégünk 1980-tól foglalkozik, és vált egyre sikeresebb családi vállalkozássá a hazai piacon.

Erdősi Kft 1991-ban alakult, majd 2001 évben, a tulajdonosi szerkezet váltás miatt, mint UgrinPack-Erdősi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft folytatta a tevékenységét. Fő profilja változatlanul a hajlékonyfalú csomagolóanyagok és eszközök gyártása maradt. Az évek során tevékenységünk egyre bővült, színesedett a piaci igények szerint. Mostanra a hajlékonyfalú csomagolóanyag mellett a merevfalú csomagolóanyagok a promóciós termékek csomagolása a különféle POS termékek gyártása és a bliszter csomagolás is jelentős szerepet tölt be a cég profiljába. A bővülő termékskála azt eredményezte, hogy jelenleg több cégnek végzünk komplett rendszerbeszállítást.

Alapítói kezdeményzésünkre jött létre az Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter, mely mint non profit stratégiai szövetség partnereinknek részben teljes körű csomagolástechnikai probléma megoldó szolgáltatást nyújt, részben a vevői igényekre vállalja egy feldolgozó üzem teljes körű és folyamatos csomagolóanyag ellátását. (www.omnipack.hu)

Klaszterünk együttműködési megállapodást kötött más külföldi klaszterekkel, ezért kedvező lehetőség kínálkozik arra, hogy Vevőinket, általunk nem gyártott egyéb csomagolóanyagokkal és csomagolóeszközökkel is ellássuk. Klaszterünk folyamatosan fejleszti a gyártási és a szolgáltatási technológiákat. Klaszterünk elkötelezett a tisztább jövő és élhető környezet megvalósításában. Ebben segít az elnyert sikeres GVOP pályázat.

Hitvallásunk

Adassék nekünk annyi önismeret, hogy mindazt elfogadjuk, amin
változtatni nem tudunk, és kreativitás, hogy partnereink
igényére mind azt megoldjuk,amire képesek
vagyunk, valamint annyi szakmai
bölcsesség, hogy el ne
tévedjünk közöttük!
(Dr. Ottakinger nyomán)


Cégünk az alábbi alapítványokat és szervezeteket támogatja: