Gyártás

Vállalkozásunk részben hagyományos, részben különböző környezetbarát hajlékonyfalú csomagolóanyagok és csomagolóeszközök, gyártására szakosodott. Ezen kívül csomagolóanyag és eszköz fejlesztéssel, egyedi ipari csomagolóanyagok készítésével valamint promóciós és egyéb (pl. Hagyományos és nagyfrekvenciás bliszterező) bércsomagolással foglalkozunk.

Fő felhasználási területek

Termékeink elsősorban ipari és élelmiszeripari termékek kézi és automatikus kiszerelésére használhatók. A felhasználásra kerülő alapanyag és technológia kiválasztásakor partnereink igényére, egyaránt figyelembe vesszük a csomagolandó termék technológiai elvárásait, a kívánt piaci megjelenést és a szükséges fogyasztási kultúra szempontjait.

Termékeink felhasználói elsősorban édesipari, hűtőipari, tésztaipari, üdítő italipari cégek és egyéb élelmiszeripari és mezőgazdasági feldolgozó üzemek.

Reklámipari területeken főleg promóciós anyagokat, banner-szalagokat, szigetfóliákat, reklámtáskákat, tasakokat rendelnek vállalkozásunktól.

Cégünk tulajdonosai, már évekkel ezelőtt megteremtette a – fejlett országokban már régen sikeresen működő – tasakláncos csomagolástechnika és csomagolóanyag ellátás hazai alapjait. Ezzel Magyarországon is lehetőség nyílt, a kisebb vállalkozások termékeinek olcsó műszaki háttérrel történő, de profi színvonalú becsomagolására.