A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Pályázó neve, elérhetőségei:

UgrinPack-Erdősi Kft.
2510 Dorog, Tömedék Akna Ipt. 2312/2 Hrsz.
Tel.: 33/503-045
Fax: 33/503-046

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
06/40-200-617
info@magzrt.hu

www.magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
06/40-638-638
nfu@nfu.gov.hu

www.nfu.hu

Pályázatok

Technológiai Fejlesztés új gép beszerzéssel az UgrinPack-Erdősi Kft.-nél

Kezdési időpont: 2010. 10. 10.

Befejezési időpont: 2012. 06. 16.

HUN-GREEN márkanév alatt új típusú környezetbarát tekercses csomagolóanyagokkal jelent meg az UgrinPack-Erdősi Kft.

Ennek előállítására, pályázati forrás bevonásával, hazánkban jelenleg egyedülálló műszaki megoldást valósított meg, mely alkalmazása során a technológiából kimarad az etilacetátot, illetve izocianátot tartalmazó kasírozási művelet. Így NORMAFOL termékei nem szennyezi környezetünket. A termékcsalád ÖKOFOL termékei Európában elsők között jelent valóban környezettudatos csomagolóanyagokat, melyek egy része, 100 százalékban komposztálható (bio-P.L.A alapú) illetve részlegesen lebomló (EPI adalékolt). A beruházás jelentős előrelépésnek számítanak a hazai csomagolóanyagokat gyártó és felhasználó piacon. Előnyei: környezetbarát, innovatív, ellenőrzött minőség.


Versenyképesség javítása új gép beszerzésével az UgrinPack-Erdősi Kft.-nél

Kezdési időpont: 2008. 08. 25.

Befejezési időpont: 2008. 09. 04.

Vállalkozásunk a csomagolóanyagok gyártása mellett különböző élelmiszeripari másodlagos, illetve ipari termékek bércsomagolásával is foglalkozik. A bércsomagolás egy része promóciós jellegű.

Ezen csomagolások lehetnek fólia, papír és bliszter típusúak. A bliszter csomagolás elvégzéséhez pályázati támogatással vásároltunk egy körasztalos félautomata műszaki rendszert, mellyel egyszerű hő közlésével, vagy nagyfrekvenciás technológiával tudjuk a termékeket előre, a csomagolandó termékre formázott propilén, vagy pvc tokba lezárni.

Az új gyártástechnológia további piacbővülést jelent cégünknek. Egyben beszállítói pozíciónkat is jelentősen erősítettük.

Komposztálható csomagolóanyagok és eszközök üzemszerű gyártástechnológiájának, műszaki megoldásainak, valamint minőségellenőrzésének kidolgozása az UgrinPack-Erdősi Kft.-nél

Kezdési időpont: 2010. 04. 01.

Befejezési időpont: 2012. 08. 31.

Vállalkozásunk elkötelezett az ellenőrzött minőségű környezettudatos csomagolástechnika elterjesztésében és az ehhez kapcsolható anyagok gyártásában.

Innovációs pályázatunk eredményeként termékeink folyamatos ellenőrzése valósul meg, mely jelentős előrelépés a k.k.v.-k nagysebességű tömegtermelésében készült tekercses csomagolóanyagainak előállításában. Különösen a vállalkozásunk által gyártott és lebomlása által környezetbarát csomagolóanyagok minőségellenőrzésében.
A bio-PLA alapanyagú csomagolóanyagok elterjesztéséhez alapvető fontosságú a vállalkozásunk által alapított OMNIPACK akreditált klaszter által kifejlesztése alatt álló nanotechnológiás anyag-modulációk, melynek konkrét üzemszerű alkalmazási technológiáit vállalkozásunk ezen innovációs pályázat keretén belül dolgozza ki.

A támogatott innovációs fejlesztésünkkel jelentősen növeljük beszállítói képességünket.


Vállalati intergrált információs rendszer bevezetése az UgrinPack-Erdősi Kft.-nél

Kezdési időpont: 2011. 05. 18.

Befejezési időpont: 2012. 06. 30.

Vállalkozásunk továbbfejlődésének alapja, a pontos nyilvántartás és a pontos belső és külső elszámolások, a termelés és marketing egységbe szervezett ügyvitele. Ezen keresztül kapcsolódunk a vállalkozásunk által alapított Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter további üzleti lehetőségeihez.

Mindezeket vállalkozásunkra szabott egyedi szoftver készítésével, saját tőkerészünk mellett elnyert pályázati támogatással és saját forrás bevonásával valósítottuk meg.